Çağlayan Ortaokulu
ÇAĞLAYAN MAH. DALDA YOLU CAD. ÇAĞLAYAN İLK VE ORTAOKULU BLOK NO: 4 TATVAN / BİTLİS

VİZYON

Öğrencilerimize okulu ve hayatı sevdirmek, yetenekleri ve ilgi alanları doğrultusunda zihin, ruh ve kişilik gelişimlerine katkıda bulunmak.

MİSYON

Bilgiyi özümseyen,araştıran, sorgulayan, analitik düşünen ve kritikler yapabilen, bireylerle etkili iletişim kurabilen,toplumsal sorumluluk duyan çevreye duyarlı çağdaş ve çağın gereği teknolojiyi kullanabilen bireyler yetiştirme yolunda destek olmak. Çocukların duygusal bedensel zihinsel ve sosyal olarak gelişmelerine; bayrak, vatan, millet sevgisini kazanmalarına milli, manevi, ahlaki, kültürel yönden gelişmelerine, benlik kavramlarını geliştirip kendilerini ifade edebilmelerine ve farkındalık özelliklerini en üst düzeyde yansıtabilecek bireyler yetiştirmeye yönelik yardım hizmetini sunmaktır.

08.30-15.25

Tatvan İlçe Merkezi